26 Temmuz 2010 Pazartesi

bir renkli bir renkli sorma gitsin...

taşınma telaşına minik adamın odasına bir türlü vakit ayıramamıştım. taşınma dediğime bakmayın siz geçen seneden bahsediyorum ben, yeni bişey değil yani. hep diyordum ya aklımda ufak ufak şeyler var diye ama bir türlü fotoğrafını çekememiştim, sonunda çektim ve beğeninize sunuyorum:
tiger benim en sevdiğim çizgi kahramanlardan birtanesi, odanın perdeleri, lambası, duvar stickerları ve oyuncakları benim göz ve gönül zevkim için. umarın o da zamanlar sever...
kitaplık Ikea Billy koleksiyonundan, burda bahsetmiştim daha önce. çok kullanışlı oldu, oturma odasında ortalıkta duran bir dolu oyuncağın artık kendi odasında bir yeri var ve istediği zaman kolayca seçip alabiliyor.
en sevdiğim oyuncaklardan biri de bu boya kutusu. canımız ne isterse onu seçiyoruz içinden, birgün  pastel, bigün parmak boyası, kara kalem, sulu boya ne eserse. renkli kağıtlar almıştım bazen onları boyuyoruz bazen de masanı ve sandalyesini. içindeki kitaptan daha önce bahsetmiştim, bitirdim sayılır ama yine de yeni fikirler için elimin altında bulunduruyorum. yine kitaptan aldığım bir fikir doğrultusunda -her çocuk gerçek resimlerin çerçevelendiğini er yada geç anlar- ilk yaptığı resimlerden bir tanesini çerçeveleyip odasına koydum diğerini muftağa astım.
minik bir çalışma masası ve sandalye var bir de oda da. Ikea' nın çocuk mobilyası serisinden, duvardaki kalemlik/fırçalık ise süper tatlı yengemin en emeği ama fikir bu siteden...
minik adamın kitapların bir kuple. son zamanlarda en çok Tarçın' ı okuyor ama onun dışında Cemile var, Ali var, onları dışında kıyısı kenarı yenmiş nice kitapla var :)
yapbozlar minik adamın favori oyuncakları, seslisi, sessizi, kulplusu, kulpsuzu hepsini ayrı seviyor. öğrendi artık tabi kolayca yapabiliyor o yüzden keşfe çıkmam lazım bakalım yeni neler çıkmış. aklınızda varsa paylaşın lütfeen:)

P.S. Sevgili yeni anne Dolunay bizi ödüle layık görmüş, teşekkür ederiz. bizde ödülü bizi okuyan herkese gönderiyoruz, sevgiler millet...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

CANIM ODASI COK GUZEL.TİGERI BENDE SEVERIM.INSALLAH ILERIDE BENIM KIZIMINDA BOYLE ODASI OLUR.SUAN KIRACIYIM VE COCUK ODAM YOK :)

Aşk Meleği dedi ki...

Mümkün değil Yağız sıpasının o eşyaları yerli yerinde tutması, herşey sağa sola saçılmış vaziyette..ayrıca boya kalemleri eywah eywah diyorum kaza bela biyerde eline geçsin heryeri harita gibi bibaştan bibaşa :)
Denizim maşallah nazar deymesin nasılda derli toplu herşeyi...çok güzelmiş odası annesi...öpüyorum sizi çok...

Unknown dedi ki...

Nice güzel günleri olsun odasında, çok güzel hazırlamışsın, tiger ve winnie bizim de kahramanlarımız :)

füsfüs dedi ki...

ben de bu postu bekliyordum, herşey çok ama çok cici aaynı sizin gibi. özellikle abaküse bayıldım, eşimin bile dikkatini çekti. ikea mı o da?

nilo dedi ki...

Dolunay'cım, teşekkür ederizm, olur inşallah şekerim. bende hemen yapamadım zaten ilk başta bizim de yoktu taşınınca yaptık. öpüyorum

Aşk meleğim, bu şekilde çok güzel oldu her an istediğine ulaşıyo ama sürekli gözüm üstünde:) bizde de var boya hastalığı:)

Bahar'cım, teşekkür ederim canım:)

Füsfüs'üm, teşekkür ederim şekerim. ne zamandır bende yayınlamak istiyordum ama ancak oldu işte. abaküs toysshop' tan almıştım. bulursam alır gönderirim hemen size de bir tane:))

Adsız dedi ki...

Ne şirin bir odan var minnak adam. İkea ve anneninde el atmasıyla muhteşem olmuş .